Heren

Heren kunnen bij Kingma Lingerie terecht voor ondergoed, nachtkleding en zwemkleding. Alles van fijne stoffen zoals katoen en elastan, veel verschillende modellen en maten S t/m XXXL. Kingma Lingerie heeft de laatste mode en daarnaast is er altijd basis ondergoed verkrijgbaar. Jolanda: “Heren kunnen rustig rondkijken in een apart gedeelte van de winkel. Dus niet tussen de bh’s. En waar nodig adviseer ik graag”. Om met een goed gevoel de winkel weer te verlaten.

Het kwalitatief hoogwaardige ondergoed staat garant voor een perfecte pasvorm, langdurig comfort en veel draagplezier. Ook voor zwemkleding zijn heren bij Kingma Lingerie aan het juiste adres. Voor dagelijks gebruik, dus chloorbestendig, of alleen voor aan het stand, alles is mogelijk. De merken herenondergoed die wij verkopen zijn:

Ten Cate vindt het belangrijk dat u zich prettig voelt en dat kan alleen als de basis goed is. Een goede basis begint met goed ondergoed van ten Cate. Naast basis ondergoed is er ook luxe lingerie, corrigerend ondergoed, sportondergoed en thermo ondergoed.

De PFM underwear boxershorts hebben opvallende designs, zijn modieus en onderscheidend. De boxershorts zijn ‘designed by women for men’. Vrouwen weten immers hoe ze hun man willen zien: vol zelfvertrouwen in een goede boxershort.