Nu de zon zich steeds vaker laat zien, is het tijd om de badmode weer tevoorschijn te halen! Ligt er nog niks klaar in de kast? Kom dan gerust eens binnen bij Kingma Lingerie. Wij helpen je graag bij samenstellen van het juiste setje; we hebben losse broekjes en tops. In onze vrouwelijke badkleding is veel keus: de maten A ™ G, met of zonder beugel, bandjes of halter, of strapless.

Al jaren zijn de merken CYELL en Freya in ons assortiment te vinden. CYELL bestaat al 25 jaar en staat bekend om hun vrouwelijke en modieuze badkleding met een juiste pasvorm. Destijds was dit merk één van de eerste merken in ons land die de cupmaat introduceerde in badkleding. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en het doel blijft mooie, elegante collecties te ontwikkelen. CYELL wil vrouwen een gevoel van blijdschap en zelfvertrouwen geven.

Ook Freya is al jaren een bekend merk in de badmode en dit merk wil dat vrouwen zich fenomenaal voelen! Deze missie is al jaren terug te zien in de badkleding. Hiervoor volgt Freya een aantal basisprincipes, waaronder: altijd passioneel zijn voor het product. En dat is terug te zien in de collectie van 2019!

Nieuw in ons assortiment, is het merk Panos Emporio. Dit Zweedse merk bestaat al ruim dertig jaar en is gebaseerd op het concept van innovatie, stijl en kwaliteit en werkt continue aan optimalisatie. Hun badmode valt op vanwege uitstekend design, kwaliteit en pasvorm. De kennis die ze de afgelopen dertig jaar hebben opgedaan bij Panos Emporio wordt steeds opnieuw toegepast bij nieuwe ontwerpen. Het merk houdt van mooie en frisse kleuren en daarbij blijft de pasvorm het belangrijkst. Panos Emporio heeft badmode voor vrouwen van alle leeftijden en maten en geeft je altijd een unieke look. En dat wil toch iedereen!