Nu het mooie weer in aantocht is hangen de eerste nieuwe zomerse collecties alweer in de winkel. Deze maand hebben we twee nieuwe merken aan onze collectie toe mogen voegen, die we graag aan u voorstellen:

Het lingerie merk Fabienne Hansoul brengt met de frisse kleuren en prachtige prints de zomer in de winkel. Deze Belgische lingerie-ontwerpster woont in Rotterdam en sinds 2010 heeft ze haar eigen lingerie label. Elke fase van het ontwerpproces wordt door haar zelf uitgevoerd; van de eerste potloodlijn tot de fotoshoots. Fabienne Hansoul legt de nadruk op pasvorm en comfort welke alleen in Europese geselecteerde materialen worden uitgevoerd en in Europa worden gefabriceerd. Elk seizoen komt er een modische collectie uit in meerdere ontwerpen en series.

Bij de badkleding hebben we het merk TC World of Women (WOW) toegevoegd. Deze fashionable swimwear is een merk waarbij alle kenmerken van een vrouw zoals zelfvertrouwen, gevoel voor stijl en vrouwelijkheid naar voren komen met de perfecte pasvorm voor elk vrouwelijk figuur. Door de verschillende modellen kan er eindeloos worden gecombineerd: de tops en broekjes zijn los te verkrijgen waardoor je een perfecte bikini kan samenstellen.

Ook dit merk begon in 2010 toen Geert Steinmeijer van ten Cate het innovatieve idee bedacht om een speciale bh op de markt te brengen: een bh met een bijzondere padding, de L-shape padding. Deze padding zorgt naast een zijwaarts push ook voor een opwaartse push, hierdoor ontstaat een prachtig decolleté. Na deze succesvolle introductie werd in 2011 de lingerie collectie uitgebreid naar een beachwear collectie, met uiteraard de unieke L-shape padding.