Vanaf deze week zijn enkele producten van MAGIC Bodyfashion verkrijgbaar in de winkel. MAGIC Bodyfashion is één van de eerste bedrijven die shapewear en probleem oplossende bh’s plus accessoires introduceerde. De producten zijn functioneel maar ook mooi en trendy!

Bij Kingma Lingerie is de Comfort Strap verkrijgbaar. Dit is een hele simpele oplossing voor een alledaags probleem: het afzakken van de bh-bandjes. De antislip siliconen voorkomen dit. Maat ook de bij grote maten veelvoorkomende pijnlijke druk van de bandjes op de schouders wordt door de Comfort Strap vermeden. Ook de de Magic Strap is bij ons verkrijgbaar. Met deze Straps creëer je in de kleur van je eigen bh een T-back (bandjes bij elkaar). De Straps zijn handig in gebruik met een bikini sluiting.

En onmisbaar met de feestdagen is de onzichtbare Va-Va-Voom Bra. Hiermee creëer je het decolleté van je dromen! De comfortabele strapless en backless beha heeft een lichte vulling om een push-up effect te creëren. De vetersluiting aan de voorkant van de beha zorgt voor een maximaal push-up effect, door de borsten samen te trekken. De huidvriendelijke, zelfklevende siliconen aan de binnenkant van de beha zorgen ervoor dat de beha de hele dag blijft zitten. Rond de tepels is de beha vrij van siliconen gehouden, voor optimaal draagcomfort en om je te helpen de beha op de juiste manier te plakken voor het beste wow-effect.

En voor straks richting de zomer liggen alvast de Swim Push-ups klaar. Deze zijn van 100% siliconen en hebben een blijvende plaklaag aan de buitenkant van de siliconen waardoor de Swim Push-Up makkelijk in H’s maar ook in de cups van alle badkleding geplakt kan worden. Door deze stevige plaklaag in de cups blijven de push-ups goed op de plaats zitten en kan met de Swim Push-Up’s gezwommen worden in zwembad of zee.